Zomerfestijn: Geworteld Wonen bij Tuin der Lusten (2 juli)

Ferdy Van Gool deelnemers, kennismaken, locatie, media

Ondanks de weerberichten werden we op 2 juli 2016 getrakteerd op een heerlijk zonnige dag. Een heus zomerfestijn bij het festival “Tuin der Lusten” bij de Amateur Tuinders Vereniging Levenslust in Delft. Ideale plek om op zoek te gaan naar de potentiële koper(s) van het laatste appartement voor fase 3. De verkoop van het hoofdhuis (fase 3) verloopt goed en zelfs zo goed dat er ook al een wachtlijst is. Bovendien werd er een bijzonder unieke verkoopactie gebruikt namelijk een rijdende verkoopskelter 🙂

Midden tussen de volkstuinen en onder het genot van lekkere hapjes en plezier voor de kleinsten (o.a. een zweefmolen) werd er weer vol enthousiasme verteld over ons mooie project. Toekomstige bewoners van zowel van fase 1, fase 2 als fase 3 waren aanwezig, wat wederom aangeeft dat Geworteld Wonen een gezamenlijk project is (geworden). Een project van de bewoners.

Alle aanwezigen hebben genoten van het weer en de omgeving (die we ook voor ogen hebben voor Geworteld Wonen). Namens geheel Geworteld Wonen bedanken we de organisatie van het festival en de gastvrijheid vande Amateur Tuinders Vereniging Levenslust in Delft.

Een fijn en hopelijk zonnige zomervakantie toegewenst!

P.S. Fase 1 wordt binnenkort opgeleverd, en dat levert bijzondere foto’s op, zoals deze:

_DSC8636-2

Wilt u ook wonen op een landgoed? Spreekt ons project u aan? Bent u op zoek naar een appartement of penthouse? Neem contact met ons op via Borgdorff makelaars of download de brochure.