Warmoestuin.nl

Het nieuwbouwproject van Geworteld Wonen Rijswijk-Buiten is sinds 2018 opgeleverd. Meer informatie over de wijk, bewoners (initiatieven) en beschikbare woningen vindt u op www.warmoestuin.nl

Hofwoningen; ruime hoekwoningen en tussenwoningen aan de rand van het plangebied en water

De 19 hofwoningen liggen mooi aan de rand van het plangebied, direct aan het water. Ze hebben een voor- en achtertuin en de hoekwoningen ook een zijtuin. De hofwoningen hebben een brede beukmaat van 6,6 meter, waardoor vele indelingsvarianten mogelijk zijn. Iedere bewoner kan zijn eigen kamers indelen. De gebruiksoppervlakte van een standaard hoekwoning is 148 m2, maar kan met voor- en/of achteruitbouw nog groter worden. De tussenwoningen hebben standaard twee lagen met een gezamenlijke gebruiksoppervlakte van 128 m2 maar kunnen ook uitgebouwd worden en zelfs voorzien worden van een opbouw.

Binnen fase 2 van Geworteld Wonen worden er 6 Hofwoningen gebouwd. Ze liggen in setjes van drie aan de oostkant van de kavel en hebben allemaal een voortuin van 8 meter diep en een achtertuin die afhankelijk van het huis oploopt tot 10 meter diep. Hoekwoningen kennen een standaard diepte van 9,76 meter. Dit betekent een binnenmaat van 8,8 meter.

Tussenwoningen zijn standaard 1,2 meter langer, maar kennen juist weer geen opbouw (2de etage). En alle hofwoningen zijn zeer flexibel in te richten. De woonkamer kan met 1,2 meter verlengd worden of zelfs met 2,4 meter. en bij tussenwoningen kan er desgewenst gekozen worden voor een opbouw. Naast het huis en de eigen grond krijgt iedere hofwoning ook toegang tot bergruimte in de gezamenlijke schuur van 20 bij 11 meter.

Zoals overal in Geworteld Wonen verkrijgen alle huishoudens een evenredig aandeel in de ongeveer 7.500 m2 grote collectieve buitenruimte.

Nog 2 hofwoningen beschikbaar

Niet meer beschikbaar (alles verkocht)

De laatste beschikbare hofwoning is een kopwoning met een gebruiksoppervlakte van 148 m2.

Kostenindicatie

Brochure Geworteld Wonen

Download de Geworteld Wonen brochure

Download de Geworteld Wonen brochure met informatie over het project, de woningen en overige informatie.

Brochure

Neem contact op

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Heeft u nog vragen, of bent u op zoek naar meer informatie? Bekijk onze veel gestelde vragen, of neem contact op met Alex Sievers via 06 – 506 85 175 (contact formulier).

Contactformulier


Een indruk van de mogelijkheden met een hoekwoning

Onderstaande plattegronden geven een goed beeld van de opzet van de hoekwoningen. Met een breedte van 6,3 meter blijft de ruimte naast de hal nog zeer royaal. Dit is de opzet van het basishuis, maar uiteraard kunnen de wanden nog verschoven worden en kan de keuken ergens anders staan. Dit is puur ter indicatie.

Een indruk van de mogelijkheden met een tussenwoning

Een tussenwoning is in de basis 1,2 meter langer dan een hoekhuis. Dit geeft meteen een andere indeling van de ruimtes. Onderstaande tekeningen zijn niet op schaal, maar bevatten de belangrijkste binnen en buitenmaten van een tussenwoning.

Standaard vele opties en aanpassingen

Alle huizen binnen Geworteld Wonen worden aangepast naar de individuele wensen van de toekomstige bewoners. Samen met de architect komt u tot een inrichting die naadloos aansluit bij uw wensen. Door de manier van bouwen zijn er zeer veel opties beschikbaar om het basishuis aan te passen. Zaken als een trap in de hal, een kast onder die trap, of de muren verplaatsen zijn eenvoudig te realiseren. Maar ook uitbouw naar achter of naar voren zijn bekende opties die eenvoudig kunnen worden toegepast. Tijdens het intake-gesprek zal u een lijst met de bekende opties met de architect doornemen.

Opties Hofwoning Geworteld Wonen