Boerderijwoningen zijn geschakelde hoekwoningen, lekker ruim en licht

In Geworteld Wonen staan twee kleine boerderijen. Samen zijn ze beeldbepalend voor het plan en een directe vertaling van de uitgangspunten van Geworteld Wonen in gebouwen. Door de slimme opzet met woningen die rug aan rug liggen, hebben de boerderijwoningen een vriendelijke prijs. In de boerderijen liggen acht casco’s, allemaal lichte hoekwoningen geschakeld in een kwadrant.

De acht boerderijwoningen hebben alle drie verdiepingen, een kleine voortuin en een zijtuin die soms wat groter en soms wat kleiner is. Een deel van woningen is georiënteerd op de ochtendzon, een ander deel op de middagzon. Alle huishoudens verkrijgen ook een evenredig aandeel in de collectieve buitenruimte van ongeveer 7.500 m2, de parkeerplaatsen en  een bergruimte in de gemeenschappelijke schuur.

  • Boerderijwoning-final2

Boerderijwoning

Niet meer beschikbaar (alles verkocht)

De boerderijwoningen hebben een gebruiksoppervlakte van 115 m2.

Kostenindicatie

Brochure

Download de Geworteld Wonen brochure

Download de Geworteld Wonen brochure met informatie over het project, de woningen en overige informatie.

Brochure

Neem contact op

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Heeft u nog vragen, of bent u op zoek naar meer informatie? Bekijk onze veel gestelde vragen, of neem contact op met Alex Sievers via 06 – 506 85 175 (contact formulier).

Contactformulier


Een indruk van de mogelijkheden

Om een indruk te krijgen van de woning, hebben we met het Floorplanner programma een digitale opzet gemaakt voor de indeling van de woning. Dit is puur ter indicatie.