Appartementen en penthouses op een landgoed: het Hoofdhuis

Het klinkt als een droom. In de overvolle Randstad op een landgoed wonen met een hectare grond. Niet als baron of jonkvrouw, maar met zo’n vijftig gewone huishoudens. Dát is Geworteld Wonen.

Het Hoofdhuis vormt de entree tot het moderne landgoed, dat Geworteld Wonen is. In het Hoofdhuis komen 16 appartementen en 4 penthouses. Alle appartementen en penthouses beschikken over een ruim balkon of terras. Samen met de andere kopers bent u mede-eigenaar van het landgoed en dus ook van de ruime tuin. Hierdoor ken je elkaar als buren. In de tuin maak je makkelijk een praatje en is elkaar helpen vanzelfsprekend.

Scroll verder om meer te lezen over het Hoofdhuis

Alle appartementen en penthouses verkocht

Inmiddels zijn alle appartementen en penthouses van Geworteld Wonen verkocht. U kunt eventueel inschrijven voor de reservelijst. Download de brochure of neem contact met ons op voor meer informatie.


De start bouw van het Hoofdhuis is gepland in het najaar van 2016.

De appartementen variëren in grootte van 87 tot 142 m2. De penthouses meten 131 tot 141 m2 oppervlak. In het souterrain zijn parkeerplaatsen en bergingen opgenomen. Vanzelfsprekend is er een lift.

De kopers zorgen in enkele korte slagen samen met de architect dat eigen specifieke wensen in het ontwerp opgenomen worden. Tijdens het proces maakt u ook kennis met de bewoners van de grondgebonden woningen om de ideeën omtrent Geworteld Wonen met elkaar te delen.

Heerlijk wonen in een appartement of penthouse op een modern landgoed

In Geworteld Wonen draagt iedereen zijn steentje bij. Als u van tuinieren houdt, werkt u mee in de tuin. Als u liever een andere actieve bijdrage levert is dat ook goed. U participeert in Geworteld Wonen op de manier die past bij uw wensen en mogelijkheden.

Met Geworteld Wonen kies je voor een buurt met gelijkgestemde mensen, die elkaar kennen en er voor elkaar kunnen zijn als het nodig is. “Het is de combinatie van je eigen stukje en iets van ons allen waar je elkaar kunt ontmoeten. Iedereen heeft zijn eigen huis, zijn eigen plek en als je samen iets wilt doen, dan kun je dat opzoeken in de collectieve, groene buitenruimte van maar liefst 8.000 m2” Aldus Cindy Raaphorst, koper van één van de hofwoningen in de eerste fase.

Alle appartementen en penthouses verkocht

Inmiddels zijn alle appartementen en penthouses van Geworteld Wonen verkocht. U kunt eventueel inschrijven voor de reservelijst. Download de brochure of neem contact met ons op voor meer informatie.

Plattegronden appartementen en penthouses

Geworteld Wonen wordt in de vorm van collectief particulier opdrachtgeverschap ontwikkeld met heel veel oog en oor voor uw persoonlijke woondromen. Het definitief ontwerp is gereed. Via gesprekken met de architect worden uw individuele wensen indien mogelijk in de uitwerking van uw appartement opgenomen.Locatie Geworteld Wonen

Geïnspireerd op rijke historie

Op de plek van de voormalige buitenplaats Sion zijn wonen en groen al eeuwen nauw met elkaar verbonden. Geworteld wonen zet die traditie duurzaam voort.

Locatie

Geworteld Wonen

Over Geworteld Wonen 

Het klinkt als een droom. In de overvolle Randstad op een landgoed wonen met een hectare grond. Niet als baron of jonkvrouw, maar met zo’n vijftig gewone huishoudens. Dát is Geworteld Wonen. Groen, gezond, ondernemend, duurzaam en leuk!

Lees meer

Neem contact op met Borgdorff Makelaars

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Heeft u nog vragen, of bent u op zoek naar meer informatie? Neem contact op met Borgdorff makelaars via 0174 – 22 50 55 of www.borgdorff.nl

Borgdorff