Het woningaanbod van Geworteld Wonen in Sion (Rijswijk / Delft)

Het project Geworteld Wonen kent een drietal verschillende woningtypen. Aan de noord- en oostkant van het hof staan een 20-tal riante Hofwoningen. Door de indeling in blokken is hier keuze uit tussenwoningen en hoekwoningen. Aan de linkerzijde van het plangebied zijn een tweetal blokken van ieder 4 Boerderijwoningen gepositioneerd. Centraal aan de onderkant komt een statig hoofdhuis met in totaal 16 appartementen en bovenop zijn nog een 4-tal penthouses.

Doordat het project samen met elkaar gerealiseerd wordt zijn er zeer veel mogelijkheden wat betreft het aanpassen van de huizen, waarmee de huizen nog behoorlijk kunnen worden aangepast.

Het project wordt in 3 fases gerealiseerd. De eerste fase bestaant uit 13 hofwoningen en 4 boerderijwoningen, tweede fase bestaat uit de overige hof- en boerderijwoningen, en fase 3 is het hoofdhuis.

Hofwoningen

Hofwoningen

niet meer beschikbaar

De 20 hofwoningen zijn riante eengezinswoningen. De tussenwoningen bestaan uit 2 lagen en kennen, met hun diepte van 10 meter en breedte van maarliefst 6,3 meter, een gbo van 128 m2. De hoekwoningen zijn in hun basisopzet iets korter (8,8 meter), maar hebben een extra opbouw, waarmee de basis gbo uitkomt op 148 m2.

De hofwoningen liggen mooi aan de rand van het plangebied, direct aan het water of aan de boomgaard. Ze hebben een voor- en achtertuin en de hoekhuizen tevens een zijtuin.

Hofwoningen

Boerderijwoningen

Boerderijwoningen

niet meer beschikbaar

In Geworteld Wonen staan twee gebouwen die de uiterlijke kenmerken hebben van een prachtige Hollandse boerderij. Samen zijn ze beeldbepalend voor het plan en passen straks prachtig bij de moestuin en de weide. Een directe vertaling van de uitgangspunten van Geworteld Wonen in.

Binnen ieder gebouw worden 4 woningen gerealiseerd. Hierbij krijgt iedere woning zijn eigen hoek. De woningen kennen van binnen een diepte van 10,1 meter en breedte van 5,7 meter. Met de drie woonlagen kent het een hbo van 115 m2.

Boerderijwoningen

Appartementen

Appartementen

niet meer beschikbaar

Het Hoofdhuis vormt de entree tot het moderne landgoed dat Geworteld Wonen is. In het Hoofdhuis komen 16 appartementen en 4 penthouses. Alle appartementen en penthouses hebben een ruim balkon of terras, een parkeerplaats en berging in het souterrain. En samen met de andere kopers in Geworteld Wonen een flinke tuin.

Het Hoofdhuis kent vier typen appartementen in maat variërend van 87 m2 tot 142 m2 en twee typen penthouses met een oppervlaktes variërend van 131 tot 141 m2. De penthouses hebben twee verdiepingen.

Appartementen

Bouwplan Geworteld Wonen