Hoog(s)te punt bereikt Geworteld Wonen! Tijd voor “pannenbier”

Ferdy Van Gool bouw, locatie, media

Afgelopen vrijdag (22 april) was het tijd voor het zogenaamde “pannenbier“, Dura Vermeer en zijn bouwpartners hadden namelijk het hoogste punt van de eerste huizen op Geworteld Wonen bereikt. 

Tijd voor een feestje ! 

“Inbo heeft het groots aangepakt met een echte feesttent met hapjes en drankjes voor zowel jong als oud. Nadat onze architect (Arnold Homan) van Inbo een speech had gegeven mochten we met de aanwezige het bouwterrein betreden. Hier werd namens  alle bewoners van Geworteld Wonen bij bouwnummer 1 door Natalie en Renez de vlag in top gehesen, waarna er een vuurwerk van confetti de lucht in werd geschoten. Hierna was er nog tijd om over het bouwterrein rond te lopen waar door Sander Bartels (Dura Vermeer) en Mark Bollen (Inbo) uitleg werd gegeven. Na de bezichtiging ging de borrel nog gezellig door in de opgestelde feesttent.” Aldus Mark de Langen (toekomstig bewoner)

Namens alle toekomstige bewoners van Geworteld Wonen dank aan Inbo / Dura Vermeer / en alle bouwpartners voor dit geslaagde pannenbier moment.

Op dit moment ziet het er naar uit dat de sleutels van de eerste woningen vlak na de bouwvak overhandigd kunnen worden.

Ook geïnteresseerd in ons unieke project? Er zijn nog enkele appartementen en penthouses beschikbaar!