Geworteld wonen krijgt vorm

Ferdy Van Gool bouw, het plan, locatie

Afgelopen vrijdag 18 maart zijn de (toekomstige) bewoners van Geworteld Wonen uitgenodigd door Dura Vermeer/INBO  om een kijkje te  nemen op de bouwplaats. Zowel van de woningen die nu gebouwd worden (fase 1) als van de woningen die nog gebouwd worden (fase 2) waren mensen aanwezig. Na het ontvangst door Sander Bartels, waarbij ook aan de veiligheid werd gedacht (mooie helmen), mochten de bewoners het bouwterrein betreden. Sander Bartels (Dura Vermeer) en Mark Bollen (INBO) gaven uitleg over de vorderingen van de bouw en ook werden diverse vragen beantwoord. 

De woningen van Geworteld Wonen worden niet “standaard”. Elke woning heeft een uniek karakter, en geen van de woningen is exact hetzelfde. Inmiddels is nu goed zichtbaar groot de boomgaard wordt en ook de moestuin contouren beginnen zichtbaar te worden. De hofwoningen staan, en bij de eerste rij waren de bouwers druk bezig met de eerste verdieping.

De woondroom van Geworteld Wonen begint steeds meer vorm te krijgen. We kijken uit naar de volgende bouwplaats bezichtiging!

Ook geïnteresseerd in ons unieke project? Er zijn nog enkele appartementen en penthouses beschikbaar!
Op 29 maart is er een bijeenkomst en informatieavond, kom langs en wij vertellen u graag meer over ons unieke project!