Contactgegevens

De initiatiefnemers van Geworteld Wonen zijn Jeroen Simons (Inbo) en Alex Sievers (Beyond Now). Zij werken samen met het Projectbureau RijswijkBuiten en toekomstige bewoners aan het plan. Inbo is in Geworteld Wonen de architect, waarbij Jeroen door onder meer Arnold Homan wordt bijgestaan. Meer informatie over Inbo vindt u hierBeyond Now is de procesbegeleider in Geworteld Wonen.  Meer informatie over Beyond Now vindt u hier.

Voor informatie over Geworteld Wonen belt of mailt u met

Alex Sievers
alex@beyondnow.nl
06 – 5068 5175

 

U kunt ook gebruik maken van het mailadres info@geworteldwonen.nl.

Contact met Geworteld Wonen in iedere fase van uw zoektocht

Een huis kopen is een van de belangrijke beslissingen in uw leven. Dat moet niet over een nacht ijs gaan. Vandaar dat Geworteld Wonen u uitgebreid wil informeren over de mogelijkheden. Voor elk stadium in uw beslissingsproces is er de mogelijkheid om met ons in contact te komen.

Nieuwsbrief

Heeft u al wel interesse in het project, maar is de stap tot koop nog iets te ver, dan kunt u zich altijd inschrijven voor onze nieuwsbrief. Per mail ontvangt u dan de laatste informatie over het project. Wilt u zich inschrijven klik dan hier

Naast de nieuwsbrief staan wij ook geregeld bij verscheidene evenementen in de buurt. Kijk in de agenda voor de komende evenementen waar wij (de toekomstige bewoners) u te woord kunnen staan

Huiskamer Bijeenkomsten

Heeft een huis uw interesse gewekt en wilt u nu wat dieper ingaan op de details? Dat kan op de Huiskamer Bijeenkomsten. Op regelmatige basis organiseren de toekomstige bewoners een bijeenkomst bij iemand thuis (uiteraard nog niet het nieuwe huis). Op deze bijeenkomst wordt de achtergrond van het project verteld, delen wij met u onze ervaringen van de afgelopen periode en gaan wij in op al uw vragen. Op die manier leert u niet alleen meer van het huis kennen, maar tevens van uw toekomstige buren.

Wilt u weten waneer de eerstvolgende Huiskamer Bijeenkomst is kijk dan hier voor de data

Optie & Inschrijven

Heeft u interesse in de woning dan kunt u contact opnemen met Alex Sievers. Hij kan dan met u kijken welke woningen er nog beschikbaar zijn. Dan zijn er vast nog vragen en wilt u kijken of het financieel haalbaar is. Gedurende die week zetten we het huis vast onder OPTIE. Daarna moet u zich inschrijven op het kavel. Aangezien Geworteld Wonen een CPO project is vragen wij hier inschrijfgeld voor. De inschrijfkosten bedragen €900. Dit wordt ondermeer gebruikt voor marketing-doeleinden, maar ook voor een eerste impressie van uw wensen in uw nieuwe huis. €750 van dit bedrag zal later verrekend worden met de V.O.N. prijs van uw huis.

Wilt u zich inschrijven neem dan contact op met Alex Sievers en vul het inschrijfformulier in.