Beter een goede buur

Jeroen van Lewe aanmelden, het plan, ontwerp

Op zaterdag 6 februari vond er een geslaagde start verkoop plaats voor de appartementen en penthouses. Deze huizen worden in fase 3 van het Geworteld Wonen project gerealiseerd. Ruim 40 belangstellenden kwamen langs.  Verder waren aanwezig: Inbo (de architecten van de huizen in Geworteld Wonen) Borgdorff makelaars en de Rabobank.

Uiteraard waren ook de aankomend bewoners uit fase 1 en 2 aanwezig om geinteresseerden enthousiast te vertellen over Geworteld Wonen en vragen te beantwoorden. De aankomend bewoners hadden voor de gelegenheid het meest lekkere banket zelf gebakken. Naast een weergaloze worteltjescake met topping was er o.a. een amazing amendeltaart en bizar bijzondere bananencake.

Op 24 februari organiseren we een informatiebijeenkomst in het informatiecentrum van Rijswijk Buiten. Dit begint om 19:30 uur. Op 1 maart is er een huiskamerbijeenkomst om te praten met aankomend bewoners en allerlei vragen te stellen over Geworteld Wonen. De locatie hiervan wordt nog bekend gemaakt.

Vanaf 15 februari start de loting voor de belangstellenden die zich definitief hebben ingeschreven. Als je belangstelling hebt voor een appartement laat dit dan snel weten door te bellen met Borgdorff makelaars op 0174-225050.